FAQ items aan het laden...
Zonnepanelen laten plaatsen2022-11-24T14:59:46+01:00

Zonnepanelen laten plaatsen

Zonnepanelen laten plaatsen op uw dak? Deno Service staat voor u klaar. Als specialist in de markt kunnen wij u persoonlijk adviseren. Iedere woonsituatie is anders, ontdek nu wat bij u past! Wist u dat wij het volledige proces uit handen nemen? Van installatie tot oplevering. Geen punt.
Ontdek meer op onze website of klik op de knop om contact op te nemen!

Contact opnemen

Onze diensten

Nieuwbouw
Renovatiebouw
Particulier
Zakelijk
Vraag een offerte aan
Voordelen en vragen op een rijtje
Wordt mijn huis meer waard met zonnepanelen?2021-05-20T12:02:34+02:00

Het plaatsen van zonnepanelen op uw dak heeft vanzelfsprekend gevolgen voor de waarde van uw woning; deze wordt namelijk meer waard. Dit heeft onder andere te maken met het groenere energielabel en de daardoor lagere maand lasten.

Stoot ik minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen?2021-05-20T12:03:09+02:00

U stoot zeker minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen. Zonne energie is namelijk ontzettend schoon! U stoot bijvoorbeeld geen broeikasgassen uit, in tegen stelling tot het gebruik van gas en kolen. Goed om te benoemen is dat zonnepanelen ook op verantwoorde manier worden geproduceerd. Dubbel groen dus!

Kan ik subsidie ontvangen voor zonnepanelen?2021-05-20T12:03:53+02:00

In sommige gemeenten kan u een subsidie ontvangen/aanvragen voor het investeren in zonnepanelen. U ontvangt deze subsidie omdat u bijdraagt aan het duurzaam opwekken van energie. Vraag naar de mogelijkheden bij uw gemeente!

Kan ik geld besparen met zonnepanelen?2021-05-20T12:05:43+02:00

Ja! U kunt geld besparen met zonnepanelen. De zon levert u ‘gratis’ energie. U heeft namelijk binnen enkele jaren al uw investering terug verdient! Dit betekend dat het laten plaatsen van zonnepanelen echt de investering waard is, en u uiteindelijk geld bespaart op uw energierekening.

Zonnepanelen laten plaatsen

Uw partner bij uitstek

Ten eerste zullen wij met u in gesprek gaan over uw wensen. Zoals hierboven benoemd is niet iedere situatie hetzelfde. Deno Service anticipeert zich volledig op de situatie die zich voor doet. Goed om te benoemen is dat wij de nieuwbouw, renovatiebouw, particuliere- en zakelijke markt bedienen. Een bedrijf heeft vaak andere wensen dan een particulier. Door onze grote kennis kunnen wij vrijwel op ieder vraagstuk inspelen.
Vraag naar de mogelijkheden.

Voordelen van zonnepanelen laten plaatsen op uw huis

Deno Service helpt Nederland verduurzamen. Wij helpen u graag met het verduurzamen van uw huis of bedrijf. Zoals u vast al eens hebt gehoord, kunt u door deze verduurzaming geld besparen! Wie wil dat niet. Tijdens het proces weet u direct wat u te wachten staat. Bij ons bedrijf staat open en transparante communicatie hoog in het vaandel. Wist u dat u zonnepanelen kunt laten plaatsen in Ridderkerk, Rotterdam, Dordrecht, Alblasserdam? Uiteraard op meerdere plaatsen. Vraag meer informatie aan!

Projecten

Bekijk alle projecten

Contactformulier

Vraagt u zich af of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? Of weet u niet welk type panelen u moet hebben? Het opwekken van zonne-energie kan vragen met zich meebrengen. Neem contact op met Deno Service. Wij vertellen u graag meer. Ook kunt u ons volgen opĀ Facebook. Wij hopen snel met u in contact te komen!

Ga naar de bovenkant