FAQ items aan het laden...
Energie besparen bedrijven2023-03-13T10:43:48+01:00

Energie besparen bedrijven

Wilt u graag energie besparen bedrijven? Het team van Deno Service helpt heel Nederland met het verduurzamen van bedrijven en huizen. Dit doen wij door het plaatsen en installeren van zonnepanelen. Zonnepanelen zijn geschikt voor verschillende soorten projecten. Zo kunnen wij verschillende soorten projecten ondersteunen bij het verduurzamen van de gebouwen. Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Aarzel niet en neem gerust contact op via de onderstaande knop. Wij staan u graag te woord.

Voordelen en vragen op een rijtje

Wordt mijn huis meer waard met zonnepanelen?2021-05-20T12:02:34+02:00

Het plaatsen van zonnepanelen op uw dak heeft vanzelfsprekend gevolgen voor de waarde van uw woning; deze wordt namelijk meer waard. Dit heeft onder andere te maken met het groenere energielabel en de daardoor lagere maand lasten.

Stoot ik minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen?2021-05-20T12:03:09+02:00

U stoot zeker minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen. Zonne energie is namelijk ontzettend schoon! U stoot bijvoorbeeld geen broeikasgassen uit, in tegen stelling tot het gebruik van gas en kolen. Goed om te benoemen is dat zonnepanelen ook op verantwoorde manier worden geproduceerd. Dubbel groen dus!

Kan ik subsidie ontvangen voor zonnepanelen?2021-05-20T12:03:53+02:00

In sommige gemeenten kan u een subsidie ontvangen/aanvragen voor het investeren in zonnepanelen. U ontvangt deze subsidie omdat u bijdraagt aan het duurzaam opwekken van energie. Vraag naar de mogelijkheden bij uw gemeente!

Kan ik geld besparen met zonnepanelen?2021-05-20T12:05:43+02:00

Ja! U kunt geld besparen met zonnepanelen. De zon levert u ‘gratis’ energie. U heeft namelijk binnen enkele jaren al uw investering terug verdient! Dit betekend dat het laten plaatsen van zonnepanelen echt de investering waard is, en u uiteindelijk geld bespaart op uw energierekening.

Zonnepanelen Hendrik Ido Ambacht

Milieubewust

Bij Deno Service zijn wij op de hoogte van het feit dat zonnepanelen een flinke investering kost. Daarom is het van belang dat u zich laat informeren door een specialist uit het vakgebied. Wij raden u dit zeker aan als u van plan bent om meerdere gebouwen wilt verduurzamen. Maar als u uw bedrijfspand graag wilt verduurzamen. Dit zijn grote projecten waarvoor u voldoende informatie nodig hebt. Daarom helpt Deno Service u graag van A to Z. Wij maken een plan op maat en werken volledig transparant. Zo weet u precies waar wij mee bezig zijn.

Project uit handen nemen

Deno Service neemt het gehele project van u over. Zo heeft u geen zorgen meer en kunnen wij u het beste resultaat leveren. U kunt ons voor verschillende projecten inschakelen. Wij plaatsen zonnepanelen op-dak, in-daken op plat-dak. U kunt ons voor de volgende projecten inschakelen:

Nieuwbouw: installeren en plaatsen van zonnepanelen voor nieuwbouwprojecten
Renovatiebouw: het plaatsen van volledige zonnepanelen installatie op bestaande woningcomplexen
Particulier: voor iedereen die zijn huis wil verduurzamen. Er wordt een offerte volledig op maat opgesteld.
Zakelijk: wij ondersteunen groot- en klein MKB bedrijven die investeren in zonnepanelen.

Wij begrijpen dat het plaatsen van zonnepanelen veel vragen oproept. Daarom kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Onderaan de pagina vindt u het contactformulier. U kunt deze invullen en uw vraag sturen.

Projecten

Contact | Energie besparen bedrijven

Door het onderstaande contactformulier in te vullen ontvangt u zo snel mogelijk meer informatie van ons. Ook kunt u direct iemand spreken door te bellen naar: 06 39 45 10 76. Volg de projecten van Deno Service ook op Facebook!

Ga naar de bovenkant