Energie besparen bedrijven

Energie besparen binnen het bedrijf is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de kosten. Door energiezuinige maatregelen te nemen kan er veel geld worden bespaard op de energierekening. Een van de mogelijkheden voor het besparen van energie voor bedrijven is door het plaatsen van zonnepanelen. Deno Service is de zonnepanelen installateur voor zowel particulier als zakelijk.

Energie besparen voor bedrijven met behulp van zonnepanelen

Energie besparen met behulp van zonnepanelen is een groene keuze. Door het plaatsen van zonnepanelen is het mogelijk om zelf energie op te wekken. Deze opgewekte zonne-energie kan worden gebruikt om het bedrijfspand te voorzien van energie. Dit zorgt voor een vermindering in de energiekosten maar ook een verminderde CO2-uitstoot.

Daarnaast hebben bedrijven te maken met de energiebesparingsplicht. Om hier aan te kunnen voldoen zijn zonnepanelen een goede investering. Om dit te kunnen realiseren zijn er subsidies beschikbaar die de energiebesparing mogelijk moeten maken.

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen voor bedrijven?

Er zijn verschillende voordelen van zonnepanelen voor bedrijven:

Lagere energierekening. Waar zonnepanelen in het begin een flinke investering kunnen zijn voor het bedrijf, resulteert dit door de jaren heen in een lagere energierekening.
Betere milieuprestaties. Doordat er energie wordt opgewekt van de zon en vervolgens wordt opgeslagen in een batterij heb je altijd toegang tot deze energie.
Betere concurrentiepositie. Bedrijven die energiezuinig zijn en bewust met hun energie omgaan, hebben een betere concurrentiepositie. Het zorgt naast de lagere energiekosten er ook voor dat overige kosten laag gehouden kunnen worden.
De waarde van het bedrijf stijgt.

Veel gestelde vragen over energie besparen met zonnepanelen

De kosten voor het plaatsen van zonnepanelen bij bedrijven zijn afhankelijk van verschillende factoren. Voor een prijsindicatie is het mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen bij Deno Service.

Afhankelijk van de hoeveelheid zonnepanelen en hoeveel energie er verbruikt wordt kan bepaald worden hoe lang het duurt voordat de zonnepenalen zijn terugverdiend. Gemiddeld duurt dit 7 tot 10 jaar.

Gemiddeld gaan zonnepanelen 25 jaar mee. Daarnaast vragen ze weinig onderhoud waardoor het een prettige manier is van energie besparen.

Zonnepanelen Hendrik Ido Ambacht

Ook energie besparen voor het bedrijf?

Wilt u ook energie gaan besparen binnen het bedrijf en wilt u beginnen met zonnepanelen? Deno Service is de zonnepanelen installateur in Zuid-Holland. Met een breed werkgebied helpen wij u graag op weg naar een groenere toekomst voor uw bedrijf. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden voor energie besparen!

Door het onderstaande contactformulier in te vullen ontvangt u zo snel mogelijk meer informatie van ons. Ook kunt u direct iemand spreken door te bellen naar: 06 39 45 10 76. Volg de projecten van Deno Service ook op Facebook!