Energie besparen in huis2023-09-28T11:12:45+02:00

Energie besparen in huis

Energie besparen in huis is makkelijker dan vaak wordt gedacht. Het scheelt in de kosten en het is ook nog eens goed voor het milieu. Een van de manieren om energie te besparen in huis is het plaatsen van zonnepanelen. Deno Service helpt je hier graag bij.

Energie besparen in huis, waarom?

Energie besparen in huis heeft invloed op verschillende factoren. De energierekening zal een stuk omlaag gaan wanneer je kiest voor energiebesparende middelen. Om te besparen zijn er verschillende manieren om dit te doen. Daarnaast ben je met het besparen van energie milieubewust bezig. Je stoot minder CO2 uit waardoor je minder bijdraagt aan de negatieve effecten van klimaatverandering.

Voordelen en vragen op een rijtje
Wordt mijn huis meer waard met zonnepanelen?2021-05-20T12:02:34+02:00

Het plaatsen van zonnepanelen op uw dak heeft vanzelfsprekend gevolgen voor de waarde van uw woning; deze wordt namelijk meer waard. Dit heeft onder andere te maken met het groenere energielabel en de daardoor lagere maand lasten.

Stoot ik minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen?2021-05-20T12:03:09+02:00

U stoot zeker minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen. Zonne energie is namelijk ontzettend schoon! U stoot bijvoorbeeld geen broeikasgassen uit, in tegen stelling tot het gebruik van gas en kolen. Goed om te benoemen is dat zonnepanelen ook op verantwoorde manier worden geproduceerd. Dubbel groen dus!

Kan ik subsidie ontvangen voor zonnepanelen?2021-05-20T12:03:53+02:00

In sommige gemeenten kan u een subsidie ontvangen/aanvragen voor het investeren in zonnepanelen. U ontvangt deze subsidie omdat u bijdraagt aan het duurzaam opwekken van energie. Vraag naar de mogelijkheden bij uw gemeente!

Kan ik geld besparen met zonnepanelen?2021-05-20T12:05:43+02:00

Ja! U kunt geld besparen met zonnepanelen. De zon levert u ‘gratis’ energie. U heeft namelijk binnen enkele jaren al uw investering terug verdient! Dit betekend dat het laten plaatsen van zonnepanelen echt de investering waard is, en u uiteindelijk geld bespaart op uw energierekening.

Zonnepanelen Hendrik Ido Ambacht

Hoe kunt u zelf energie besparen?

Er zijn verschillende manieren mogelijk om energie te besparen in huis. Een van deze manieren is het leggen van zonnepanelen. Met zonnepanelen wekt u uw eigen energie op met de zon. Ze zijn milieuvriendelijk en leveren veel energie. Het is een investering die u uiteindelijk dubbel en dwars terugkrijgt.  

Doordat u met zonnepanelen uw eigen stroom opwekt met behulp van de zon, bent u minder afhankelijk van fossiele brandstoffen. U kunt volledig van het gas afstappen waardoor u minder CO2 uitstoot.

Warmtepomp voor het besparen van energie

Naast het leggen van zonnepanelen is het ook mogelijk om met een warmtepomp nog meer energie te besparen in huis. Een warmtepomp haalt warmte uit de lucht of uit de grond. Doordat er al warmte in de pomp is, gebruikt deze minder energie bij het stoken van warmte. In combinatie met zonnepanelen is het een goede investering voor de lange termijn.

Projecten

Energie besparen in huis met de zonnepanelen van Deno Service

Wilt u meer weten over hoe u energie kunt besparen in huis met behulp van zonnepanelen? Neem contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over. Wij zullen u ontzorgen in het volledige proces rondom het leggen van de zonnepanelen. Neem contact met ons op of vraag een offerte op.

Ga naar de bovenkant