FAQ items aan het laden...
Energie besparen huis2023-03-13T10:35:08+01:00

Energie besparen huis

Graag energie besparen huis? Er zijn vandaag de dag veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld de inzet van zonnepanelen. Deno Service kan u hierin volledig voorzien. Als specialist in de markt adviseren wij u aan de start van het proces. Vervolgens nemen wij u mee in het installatieproces. Tot slot kunt u ons ook inschakelen voor onderhoud- en renovatieklussen. Een allround team van installateurs staat voor u klaar! 

Voordelen en vragen op een rijtje

Wordt mijn huis meer waard met zonnepanelen?2021-05-20T12:02:34+02:00

Het plaatsen van zonnepanelen op uw dak heeft vanzelfsprekend gevolgen voor de waarde van uw woning; deze wordt namelijk meer waard. Dit heeft onder andere te maken met het groenere energielabel en de daardoor lagere maand lasten.

Stoot ik minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen?2021-05-20T12:03:09+02:00

U stoot zeker minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen. Zonne energie is namelijk ontzettend schoon! U stoot bijvoorbeeld geen broeikasgassen uit, in tegen stelling tot het gebruik van gas en kolen. Goed om te benoemen is dat zonnepanelen ook op verantwoorde manier worden geproduceerd. Dubbel groen dus!

Kan ik subsidie ontvangen voor zonnepanelen?2021-05-20T12:03:53+02:00

In sommige gemeenten kan u een subsidie ontvangen/aanvragen voor het investeren in zonnepanelen. U ontvangt deze subsidie omdat u bijdraagt aan het duurzaam opwekken van energie. Vraag naar de mogelijkheden bij uw gemeente!

Kan ik geld besparen met zonnepanelen?2021-05-20T12:05:43+02:00

Ja! U kunt geld besparen met zonnepanelen. De zon levert u ‘gratis’ energie. U heeft namelijk binnen enkele jaren al uw investering terug verdient! Dit betekend dat het laten plaatsen van zonnepanelen echt de investering waard is, en u uiteindelijk geld bespaart op uw energierekening.

Zonnepanelen Hendrik Ido Ambacht

Slim investeren in uw huis

Slim investeren in uw huis met zonnepanelen. Waarom is dit slim én voordelig? Samenvattend: het rendement is hoog. Er zijn genoeg zonne-uren in Nederland om stroom op te wekken. Daarnaast kunt u binnen 7 tot 10 jaar uw investering terug verdienen. Het is belangrijk om van te voren goed uit te zoeken hoeveel deze investering u gaat kosten aan de start van het proces. Deno Service gaat met u in gesprek over uw plannen. Eerlijkheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. U zult direct weten waar u aan toe bent! Neem contact op!

Zonnepanelen voor bedrijven

Bent u een Mkb-bedrijf en wilt u ook graag energie besparen? Ook dan is het plaatsen van zonnepanelen een slimme keuze. Er zijn verschillende subsidies beschikbaar die interessant zijn voor bedrijven met een hoog energieverbruik! Dit geldt niet alleen voor mkb, maar ook grotere organisaties. Ten tweede verhoogt u in veel gevallen de waarde van uw pand. Tot slot is het belangrijkste natuurlijk dat u bijdraagt aan een schoner milieu.

Projecten

Contactformulier

Door het onderstaande contactformulier in te vullen ontvangt u zo snel mogelijk meer informatie van ons. Ook kunt u direct iemand spreken door te bellen naar: 06 39 45 10 76. Volg de projecten van Deno Service ook op Facebook!

Ga naar de bovenkant