FAQ items aan het laden...
Zonnepanelen laten leggen2022-11-24T16:00:37+01:00

Zonnepanelen laten leggen

Wilt u graag zonnepanelen laten leggen? Dan is Deno Service uw perfecte partner. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen op huizen en bedrijfsgebouwen. Het is onze missie om Nederland duurzamer te maken. Wij helpen daarom graag mensen die op zoek zijn naar een duurzame oplossing voor hun stroomverbruik. Bij interesse in zonnepanelen en een plan op maat kunt u altijd contact met ons opnemen. Het team van Deno Service staat u graag te woord. U kunt reageren door op de onderstaande knop te klikken.

Contact opnemen

Onze diensten

Onze diensten

Nieuwbouw
Renovatiebouw
Particulier
Zakelijk
Vraag een offerte aan
Voordelen en vragen op een rijtje
Wordt mijn huis meer waard met zonnepanelen?2021-05-20T12:02:34+02:00

Het plaatsen van zonnepanelen op uw dak heeft vanzelfsprekend gevolgen voor de waarde van uw woning; deze wordt namelijk meer waard. Dit heeft onder andere te maken met het groenere energielabel en de daardoor lagere maand lasten.

Stoot ik minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen?2021-05-20T12:03:09+02:00

U stoot zeker minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen. Zonne energie is namelijk ontzettend schoon! U stoot bijvoorbeeld geen broeikasgassen uit, in tegen stelling tot het gebruik van gas en kolen. Goed om te benoemen is dat zonnepanelen ook op verantwoorde manier worden geproduceerd. Dubbel groen dus!

Kan ik subsidie ontvangen voor zonnepanelen?2021-05-20T12:03:53+02:00

In sommige gemeenten kan u een subsidie ontvangen/aanvragen voor het investeren in zonnepanelen. U ontvangt deze subsidie omdat u bijdraagt aan het duurzaam opwekken van energie. Vraag naar de mogelijkheden bij uw gemeente!

Kan ik geld besparen met zonnepanelen?2021-05-20T12:05:43+02:00

Ja! U kunt geld besparen met zonnepanelen. De zon levert u ‘gratis’ energie. U heeft namelijk binnen enkele jaren al uw investering terug verdient! Dit betekend dat het laten plaatsen van zonnepanelen echt de investering waard is, en u uiteindelijk geld bespaart op uw energierekening.

Zonnepanelen laten leggen

Zonnepanelen van Deno Service

Wij richten ons op het verduurzamen van huizen en gebouw. Dit doen wij door middel van het installeren van zonnepanelen. Dit doen wij door u te laten zien dat het gebruiken van zonne-energie een milieuvriendelijke keuze is. Wij begrijpen dat u wellicht twijfels heeft over zonnepanelen. Dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. We beantwoorden graag al uw vragen over zonnepanelen. Onderaan de pagina vindt u het contactformulier. Ons team denkt graag met u mee over de mogelijkheden. Wij plaatsen onder andere zonnepanelen in de Drechtsteden en omgeving Rotterdam.

Open en transparant

 Wij nemen u graag mee in de installatie en oplevering van de zonnepanelen. Dit omdat wij specialist zijn op het gebied van zonnepanelen. Zo zorgen wij ervoor dat u volledig bent betrokken bij het proces. Het is ook mogelijk om het gehele project aan ons over te dragen. Dankzij onze open en transparante communicatie ziet u direct waar u aan toe bent. Het maakt niet uit of het een grote of kleine klus is, wij nemen de projecten aan. U kunt ons ook inschakelen voor onderhoudt aan zonnepanelen of een zonnepark.

Bij Deno Service bieden wij u verschillende diensten aan. Zo kunnen wij u op verschillende vlakken ondersteunen op het gebied van duurzame energie. Eén van onze diensten is nieuwbouw. Wij zijn inmiddels gespecialiseerd in het plaatsen en installeren van zonnepanelen voor nieuwbouwprojecten. Vanaf moment één denken wij met u mee om het beste resultaat te behalen.

Projecten

Bekijk alle projecten

Contactformulier

Door het onderstaande contactformulier in te vullen ontvangt u zo snel mogelijk meer informatie van ons. Ook kunt u direct iemand spreken door te bellen naar: 06 39 45 10 76. Volg de projecten van Deno Service ook op Facebook!

Ga naar de bovenkant