FAQ items aan het laden...
Je huis verduurzamen2023-03-13T10:44:31+01:00

Je huis verduurzamen

Je huis verduurzamen kan op verschillende manier. De verwarming een tikje lager, minder lang douchen en kaarsjes aansteken in plaats van het licht aanzetten. Alle kleine beetjes helpen, maar begrijpen dat je meer wilt doen. Daar helpt Deno Service graag bij! Wij kunnen uw huis volledig voorzien van zonnepanelen. Als specialist op het gebied van zonnepanelen geven wij u een passend advies. Vervolgens leggen wij stap voor stap het installatieproces uit. Wij vinden het belangrijk dat goed geïnformeerd bent over de werkzaamheden. Daarom werken wij samen met goede communicatie en transpiratie. Heeft u vragen over het plaatsen van zonnepanelen? Neem dan gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Voordelen en vragen op een rijtje
Wordt mijn huis meer waard met zonnepanelen?2021-05-20T12:02:34+02:00

Het plaatsen van zonnepanelen op uw dak heeft vanzelfsprekend gevolgen voor de waarde van uw woning; deze wordt namelijk meer waard. Dit heeft onder andere te maken met het groenere energielabel en de daardoor lagere maand lasten.

Stoot ik minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen?2021-05-20T12:03:09+02:00

U stoot zeker minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen. Zonne energie is namelijk ontzettend schoon! U stoot bijvoorbeeld geen broeikasgassen uit, in tegen stelling tot het gebruik van gas en kolen. Goed om te benoemen is dat zonnepanelen ook op verantwoorde manier worden geproduceerd. Dubbel groen dus!

Kan ik subsidie ontvangen voor zonnepanelen?2021-05-20T12:03:53+02:00

In sommige gemeenten kan u een subsidie ontvangen/aanvragen voor het investeren in zonnepanelen. U ontvangt deze subsidie omdat u bijdraagt aan het duurzaam opwekken van energie. Vraag naar de mogelijkheden bij uw gemeente!

Kan ik geld besparen met zonnepanelen?2021-05-20T12:05:43+02:00

Ja! U kunt geld besparen met zonnepanelen. De zon levert u ‘gratis’ energie. U heeft namelijk binnen enkele jaren al uw investering terug verdient! Dit betekend dat het laten plaatsen van zonnepanelen echt de investering waard is, en u uiteindelijk geld bespaart op uw energierekening.

Je huis verduurzamen

Investeer in uw huis

Slim investeren in uw huis doet u met zonnepanelen. Het voordeel hiervan is dat het rendement hoog is. Nederland heeft voldoende zonne-uren om stroom voor uw huis op te wekken. Het mooie aan zonnepanelen is dat uw binnen 7 tot 10 jaar uw investering terugwint. Daarom is het van belang dat u zich goed laat informeren over de mogelijkheden en de kosten. Het team van Deno Service neemt u van A tot Z mee in het op maat gemaakt gemaakte plan. Daarom gaan wij van te voren met u aan tafel zitten om het proces goed door te nemen en uw wensen op papier te zetten.

Zonnepanelen voor uw bedrijf

Deno Service staat niet alleen klaar voor huizen. Wij helpen bedrijven ook bij het verduurzamingsproces. Als bedrijf heeft u de mogelijkheid om verschillende subsidies aan te vragen wanneer u zonnepanelen gaat plaatsen. Die zijn zeer interessant voor bedrijven met een hoog energieverbruik.

Projecten

Contactformulier

Door het onderstaande contactformulier in te vullen ontvangt u zo snel mogelijk meer informatie van ons. Ook kunt u direct iemand spreken door te bellen naar: 06 39 45 10 76. Volg de projecten van Deno Service ook op Facebook!

Ga naar de bovenkant