FAQ items aan het laden...
Zonnepanelen laten installeren2022-11-24T15:29:37+01:00

Zonnepanelen laten installeren

Zonnepanelen laten installeren op uw huis of bedrijfsgebouw? Deno Service is uw partner bij uitstek. Wij helpen Nederland verduurzamen. Ook interesse in een plan op maat? Neem contact met ons op via de onderstaande knop. Onze medewerkers vertellen u graag meer.

Contact opnemen

Onze diensten

Nieuwbouw
Renovatiebouw
Particulier
Zakelijk
Vraag een offerte aan
Voordelen en vragen op een rijtje
Wordt mijn huis meer waard met zonnepanelen?2021-05-20T12:02:34+02:00

Het plaatsen van zonnepanelen op uw dak heeft vanzelfsprekend gevolgen voor de waarde van uw woning; deze wordt namelijk meer waard. Dit heeft onder andere te maken met het groenere energielabel en de daardoor lagere maand lasten.

Stoot ik minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen?2021-05-20T12:03:09+02:00

U stoot zeker minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen. Zonne energie is namelijk ontzettend schoon! U stoot bijvoorbeeld geen broeikasgassen uit, in tegen stelling tot het gebruik van gas en kolen. Goed om te benoemen is dat zonnepanelen ook op verantwoorde manier worden geproduceerd. Dubbel groen dus!

Kan ik subsidie ontvangen voor zonnepanelen?2021-05-20T12:03:53+02:00

In sommige gemeenten kan u een subsidie ontvangen/aanvragen voor het investeren in zonnepanelen. U ontvangt deze subsidie omdat u bijdraagt aan het duurzaam opwekken van energie. Vraag naar de mogelijkheden bij uw gemeente!

Kan ik geld besparen met zonnepanelen?2021-05-20T12:05:43+02:00

Ja! U kunt geld besparen met zonnepanelen. De zon levert u ‘gratis’ energie. U heeft namelijk binnen enkele jaren al uw investering terug verdient! Dit betekend dat het laten plaatsen van zonnepanelen echt de investering waard is, en u uiteindelijk geld bespaart op uw energierekening.

Zonnepanelen laten installeren

Deno Sevice Zonnepanelen

Wij zijn een installatiebedrijf dat zich richt op het verduurzamen van huizen en gebouwen, door middel van zonnepanelen. Hoe dit in zijn werk gaat? Wij laten u graag zien dat het gebruik van zonne-energie een milieuvriendelijke keuze is. Twijfelt u nog? Neem gerust contact op via het contactformulier onderaan de pagina. Wij denken bij ieder project met u mee.

Open en transparant

Juist omdat wij specialist zijn op het gebied van zonnepanelen, nemen wij u graag mee van installatie tot oplevering. Op deze manier bent u altijd betrokken bij het proces. Heeft u liever dat wij het geheel uit handen nemen? Geen probleem. Door open en transparantie communicatie weet u direct waar u aan toe bent. Voor grote en kleine projecten kunt u ons inschakelen. Heeft u bijvoorbeeld een partij nodig die onderhoud moet plegen aan uw zonnepark? Ook hier is Deno Service de beste keuze. Ontdek de voordelen!

Projecten

Bekijk alle projecten

Contact opnemen

Meer weten? Vul het onderstaande contactformulier in. Deno Service komt zo snel mogelijk terug op uw vraag. Volg onze projecten ook op Facebook!

Ga naar de bovenkant