FAQ items aan het laden...
Zonnepanelen laten installeren2023-03-27T14:57:47+02:00

Zonnepanelen laten installeren

Wilt u zonnepanelen op uw huis of bedrijf laten installen? Deno Service helpt u hier graag bij. Wij zijn een installatiebedrijf dat zich richt op het verduurzamen van huizen en gebouwen door middel van zonnepanelen. Doordat wij specialisten zijn op het gebied van zonnepanelen installeren helpen wij u graag.

Wij nemen u mee in het volledige proces, van installatie tot oplevering. Door een open en transparante communicatie bent u altijd op de hoogte over de ontwikkelingen rondom het plaatsen van de zonnepanelen.

De voordelen van het installeren van zonnepanelen

Het installeren van zonnepanelen heeft een aantal voordelen. Deno Service ondersteunt door het plaatsen van de panelen met het verduurzamen van uw huis. Wij kunnen het installeren van zonnepanelen volledig uit uw handen nemen.

Naast dat u uw huis verduurzaamt met het plaatsen van de panelen draagt u ook bij aan de milieuvriendelijkheid! Met zonnepanelen is het mogelijk om zo veel mogelijk eigen energie op te wekken waardoor u niet afhankelijk bent van andere energiemaatschappijen.

Voordelen en vragen op een rijtje
Wordt mijn huis meer waard met zonnepanelen?2021-05-20T12:02:34+02:00

Het plaatsen van zonnepanelen op uw dak heeft vanzelfsprekend gevolgen voor de waarde van uw woning; deze wordt namelijk meer waard. Dit heeft onder andere te maken met het groenere energielabel en de daardoor lagere maand lasten.

Stoot ik minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen?2021-05-20T12:03:09+02:00

U stoot zeker minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen. Zonne energie is namelijk ontzettend schoon! U stoot bijvoorbeeld geen broeikasgassen uit, in tegen stelling tot het gebruik van gas en kolen. Goed om te benoemen is dat zonnepanelen ook op verantwoorde manier worden geproduceerd. Dubbel groen dus!

Kan ik subsidie ontvangen voor zonnepanelen?2021-05-20T12:03:53+02:00

In sommige gemeenten kan u een subsidie ontvangen/aanvragen voor het investeren in zonnepanelen. U ontvangt deze subsidie omdat u bijdraagt aan het duurzaam opwekken van energie. Vraag naar de mogelijkheden bij uw gemeente!

Kan ik geld besparen met zonnepanelen?2021-05-20T12:05:43+02:00

Ja! U kunt geld besparen met zonnepanelen. De zon levert u ‘gratis’ energie. U heeft namelijk binnen enkele jaren al uw investering terug verdient! Dit betekend dat het laten plaatsen van zonnepanelen echt de investering waard is, en u uiteindelijk geld bespaart op uw energierekening.

Zonnepanelen laten installeren

Waar plaatst Deno Service zonnepanelen?

Deno Service is een bedrijf gevestigd in Ridderkerk. Wij plaatsen de zonnepanelen in de volgende steden:

– Dordrecht
– Alblasserdam
– Hendrik-Ido-Ambacht
– Bergschenhoek
– Berkel en Rodenrijs
– De Drechtsteden (Sliedrecht, Barendrecht, Papendrecht, Zwijndrecht).

Naast deze steden zijn er meer mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen door Deno service in de omgeving. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Projecten

Meer informatie over de installatie van zonnepanelen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden wat betreft de installatie van zonnepanelen? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van alle informatie over de installatie. U kunt contact met ons opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Daarnaast is het ook mogelijk om ons telefonisch te bereiken.

Ga naar de bovenkant