FAQ items aan het laden...
Duurzaam energie besparen2023-03-13T10:36:59+01:00

Duurzaam energie besparen

Wilt u graag duurzaam energie besparen? Deno Service helpt Nederland graag verduurzamen. Dit doen wij door middel van zonnepanelen installatie. Geschikt voor nieuwbouw, bedrijfspanden maar ook voor bestaande woningcomplexen. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Druk op de onderstaande knop of vul het contactformulier onderaan de pagina in.

Voordelen en vragen op een rijtje
Wordt mijn huis meer waard met zonnepanelen?2021-05-20T12:02:34+02:00

Het plaatsen van zonnepanelen op uw dak heeft vanzelfsprekend gevolgen voor de waarde van uw woning; deze wordt namelijk meer waard. Dit heeft onder andere te maken met het groenere energielabel en de daardoor lagere maand lasten.

Stoot ik minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen?2021-05-20T12:03:09+02:00

U stoot zeker minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen. Zonne energie is namelijk ontzettend schoon! U stoot bijvoorbeeld geen broeikasgassen uit, in tegen stelling tot het gebruik van gas en kolen. Goed om te benoemen is dat zonnepanelen ook op verantwoorde manier worden geproduceerd. Dubbel groen dus!

Kan ik subsidie ontvangen voor zonnepanelen?2021-05-20T12:03:53+02:00

In sommige gemeenten kan u een subsidie ontvangen/aanvragen voor het investeren in zonnepanelen. U ontvangt deze subsidie omdat u bijdraagt aan het duurzaam opwekken van energie. Vraag naar de mogelijkheden bij uw gemeente!

Kan ik geld besparen met zonnepanelen?2021-05-20T12:05:43+02:00

Ja! U kunt geld besparen met zonnepanelen. De zon levert u ‘gratis’ energie. U heeft namelijk binnen enkele jaren al uw investering terug verdient! Dit betekend dat het laten plaatsen van zonnepanelen echt de investering waard is, en u uiteindelijk geld bespaart op uw energierekening.

Zonnepanelen Hendrik Ido Ambacht

Milieubewust

Een investering in zonnepanelen is niet niks. Wij van Deno Service weten dit maar al te goed. Het is belangrijk dat u zich laat informeren door een specialist uit het vakgebied! Helemaal als u bijvoorbeeld meerdere complexen wilt verduurzamen. Ook als bedrijf bent u misschien geïnteresseerd in het verduurzamen van uw pand. Vanzelfsprekend komt Deno Service graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken,

Project uit handen nemen

Zoekt u iemand die het gehele verduurzamingsproject van A tot Z uit handen neemt? Wij zijn uw partner bij uitstek. Goed om te benoemen is dat wij zo transparant mogelijk werken. U weet op ieder moment waar u aan toe bent binnen het proces. Vraag vandaag nog meer informatie aan.

Projecten

Contactformulier

Door het onderstaande contactformulier in te vullen ontvangt u zo snel mogelijk meer informatie van ons. Ook kunt u direct iemand spreken door te bellen naar: 06 39 45 10 76. Volg de projecten van Deno Service ook op Facebook!

Ga naar de bovenkant