FAQ items aan het laden...
Energiebesparing bedrijven2023-03-13T10:36:09+01:00

Energiebesparing bedrijven

Op zoek naar manieren voor energiebesparing bedrijven? Deno Service vertelt u graag meer over hoe wij Nederland graag willen verduurzamen. Dit doen wij met de aanleg van zonnepanelen! Ook voor grote- en MKB-bedrijven. Wilt u meer informatie over een investering in zonnepanelen? Ontdek nu wat u kunt besparen op uw energiekosten.

Voordelen en vragen op een rijtje
Wordt mijn huis meer waard met zonnepanelen?2021-05-20T12:02:34+02:00

Het plaatsen van zonnepanelen op uw dak heeft vanzelfsprekend gevolgen voor de waarde van uw woning; deze wordt namelijk meer waard. Dit heeft onder andere te maken met het groenere energielabel en de daardoor lagere maand lasten.

Stoot ik minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen?2021-05-20T12:03:09+02:00

U stoot zeker minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen. Zonne energie is namelijk ontzettend schoon! U stoot bijvoorbeeld geen broeikasgassen uit, in tegen stelling tot het gebruik van gas en kolen. Goed om te benoemen is dat zonnepanelen ook op verantwoorde manier worden geproduceerd. Dubbel groen dus!

Kan ik subsidie ontvangen voor zonnepanelen?2021-05-20T12:03:53+02:00

In sommige gemeenten kan u een subsidie ontvangen/aanvragen voor het investeren in zonnepanelen. U ontvangt deze subsidie omdat u bijdraagt aan het duurzaam opwekken van energie. Vraag naar de mogelijkheden bij uw gemeente!

Kan ik geld besparen met zonnepanelen?2021-05-20T12:05:43+02:00

Ja! U kunt geld besparen met zonnepanelen. De zon levert u ‘gratis’ energie. U heeft namelijk binnen enkele jaren al uw investering terug verdient! Dit betekend dat het laten plaatsen van zonnepanelen echt de investering waard is, en u uiteindelijk geld bespaart op uw energierekening.

Zonnepanelen Hendrik Ido Ambacht

Deno Service, uw zakelijke partner

Bent u bezig met het uitrollen van een nieuwbouwproject? Deno Service voorziet u graag van duurzame installatie voor zonnepanelen. Steeds meer wordt gekozen voor deze milieubewuste optie. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden. Goed om te benoemen is dat wij panelen installeren bij op-daken, in-daken en platte daken. Naast nieuwbouwprojecten kunnen wij ook uw bestaande bedrijfspand verduurzamen! Deno Service komt graag bij u langs om de woning te bekijken.

Particulier

Bent u een particulier en overweegt u om zonnepanelen aan te schaffen? Bel Deno Service! U wilt goed geïnformeerd zijn over de mogelijkheden en voordelen van zonnepanelen op uw woning. Wij nemen alles voor u uit handen. Van leggen tot installatie en aansluiting in de meterkast.

Projecten

Informatie aanvragen

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op via onderstaande formulier. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen voor het maken van een eventuele afspraak! Volg onze projecten ook op Facebook!

Ga naar de bovenkant