FAQ items aan het laden...
Zonnepanelen Rotterdam2023-07-03T15:39:41+02:00

Zonnepanelen Rotterdam

Zonnepanelen zijn de manier om groene energie zelf op te wekken. Ook in Rotterdam zijn er steeds meer zonnepanelen op de daken te vinden. Een groot voordeel van de zonnepanelen is namelijk de besparing op de energierekening. Doordat u zelf duurzame energie opwekt is het goed voor het milieu en voor de eigen portemonnee.

Deno Service is het zonnepanelen bedrijf in Rotterdam en omgeving. Wij hebben ervaring met het installeren van zonnepanelen op verschillende projecten. Bent u van plan om zonnepanelen te plaatsen op uw dak? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voordelen en vragen op een rijtje
Wordt mijn huis meer waard met zonnepanelen?2021-05-20T12:02:34+02:00

Het plaatsen van zonnepanelen op uw dak heeft vanzelfsprekend gevolgen voor de waarde van uw woning; deze wordt namelijk meer waard. Dit heeft onder andere te maken met het groenere energielabel en de daardoor lagere maand lasten.

Stoot ik minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen?2021-05-20T12:03:09+02:00

U stoot zeker minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen. Zonne energie is namelijk ontzettend schoon! U stoot bijvoorbeeld geen broeikasgassen uit, in tegen stelling tot het gebruik van gas en kolen. Goed om te benoemen is dat zonnepanelen ook op verantwoorde manier worden geproduceerd. Dubbel groen dus!

Kan ik subsidie ontvangen voor zonnepanelen?2021-05-20T12:03:53+02:00

In sommige gemeenten kan u een subsidie ontvangen/aanvragen voor het investeren in zonnepanelen. U ontvangt deze subsidie omdat u bijdraagt aan het duurzaam opwekken van energie. Vraag naar de mogelijkheden bij uw gemeente!

Kan ik geld besparen met zonnepanelen?2021-05-20T12:05:43+02:00

Ja! U kunt geld besparen met zonnepanelen. De zon levert u ‘gratis’ energie. U heeft namelijk binnen enkele jaren al uw investering terug verdient! Dit betekend dat het laten plaatsen van zonnepanelen echt de investering waard is, en u uiteindelijk geld bespaart op uw energierekening.

Zonnepanelen Rotterdam

Verduurzamen met behulp van zonnepanelen Rotterdam

Het doel van de gemeente Rotterdam is om in 2050 CO2-neutraal te zijn. Hiermee wordt bedoeld dat ze onafhankelijk willen zijn van fossiele brandstoffen en de energie wordt gehaald uit schone bronnen. Zonne-energie is hiervoor een belangrijke bron. Daarom is de zonnepanelen installatie in Rotterdam een grote stap in de goede richting.

Zonnepanelen kunnen geplaatst worden in op verschillende daken en gebouwen. Daarnaast is het goed mogelijk om zowel zakelijk als particulier panelen te plaatsen. Want ook op de zakelijke energierekening kan het een groot verschil maken voor de te betalen kosten

De voordelen van de installatie van zonnepanelen

Zonnepanelen installatie zorgt voor verschillende voordelen naast natuurlijk de besparing op de energierekening. Andere voordelen die naar voren komen bij het plaatsen van zonnepanelen zijn als volgt:

– Bijdragen aan een beter milieu;
– Lange levensduur van minimaal 25 jaar;
– Een investering met rendement
– Mogelijkheid om de BTW terug te krijgen;
– Verhoging van de WOZ-waarde.

Wilt u meer informatie over de voordelen? Neem dan contact met ons op. 

Projecten

Neem contact op met het zonnepanelen bedrijf van Rotterdam

Bent u woonachtig in Rotterdam en omgeving en van plan om zonnepanelen te installeren op het dak? Neem dan contact op met Deno Service. Wij helpen u graag met de installatie van zonnepanelen in Rotterdam.

Ga naar de bovenkant