FAQ items aan het laden...
Zonnepanelen Rotterdam2023-03-13T09:52:18+01:00

Zonnepanelen Rotterdam

Wilt u graag zonnepanelen Rotterdam plaatsen? Dan helpt Deno Service u graag verder. In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring op gedaan op het gebied van zonnepanelen installeren. Wij geloven erin dat een duurzame manier van stroom opwekken de toekomst is. Samen verduurzamen we Nederland. Heeft u interesse in zonnepanelen of wilt u graag een vraag stellen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Onze professionals staan u graag te woord. Tevens kan het team een plan om maat aanleveren. U kunt reageren door op de onderstaan de knop te klikken. Dan nemen wij contact met u op.

Voordelen en vragen op een rijtje
Wordt mijn huis meer waard met zonnepanelen?2021-05-20T12:02:34+02:00

Het plaatsen van zonnepanelen op uw dak heeft vanzelfsprekend gevolgen voor de waarde van uw woning; deze wordt namelijk meer waard. Dit heeft onder andere te maken met het groenere energielabel en de daardoor lagere maand lasten.

Stoot ik minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen?2021-05-20T12:03:09+02:00

U stoot zeker minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen. Zonne energie is namelijk ontzettend schoon! U stoot bijvoorbeeld geen broeikasgassen uit, in tegen stelling tot het gebruik van gas en kolen. Goed om te benoemen is dat zonnepanelen ook op verantwoorde manier worden geproduceerd. Dubbel groen dus!

Kan ik subsidie ontvangen voor zonnepanelen?2021-05-20T12:03:53+02:00

In sommige gemeenten kan u een subsidie ontvangen/aanvragen voor het investeren in zonnepanelen. U ontvangt deze subsidie omdat u bijdraagt aan het duurzaam opwekken van energie. Vraag naar de mogelijkheden bij uw gemeente!

Kan ik geld besparen met zonnepanelen?2021-05-20T12:05:43+02:00

Ja! U kunt geld besparen met zonnepanelen. De zon levert u ‘gratis’ energie. U heeft namelijk binnen enkele jaren al uw investering terug verdient! Dit betekend dat het laten plaatsen van zonnepanelen echt de investering waard is, en u uiteindelijk geld bespaart op uw energierekening.

Zonnepanelen Rotterdam

Deno Service

Op het gebied van het plaatsen en installeren van zonnepanelen zijn wij specialist. Het team van Deno Service staat vanaf het eerste moment voor u klaar. Wij kunnen het gehele project van A tot Z van u overnemen. Hierbij is communicatie en transparantie essentieel. Wij vinden het belangrijk dat u precies weet waar wij mee bezig zijn. Wij ontzorgen u in het gehele proces van installatie tot oplevering. Tevens kunt u ons ook inschakelen voor onderhoudswerkzaamheden aan zonnepanelen. Wij komen graag bij u in Barendrecht, Dordrecht, Ridderkerk en Sliedrecht bij u langs. Uiteraard ook in andere plaatsen! Vraag naar alle mogelijkheden via ons contactformulier. 

Plaatsing zonnepanelen Rotterdam

Wij plaatsen zonnepanelen op-dak, in-dak en op plat-dak. Op deze manier hebben wij voor ieder project een passende oplossing. U kunt ons voor verschillende type gebouwen en projecten inschakelen.Denk hierbij aan:

Nieuwbouw: installeren en plaatsen van zonnepanelen voor nieuwbouwprojecten
Renovatiebouw: het plaatsen van volledige zonnepanelen installatie op bestaande woningcomplexen
Particulier: voor iedereen die zijn huis wil verduurzamen. Er wordt een offerte volledig op maat opgesteld.
Zakelijk: wij ondersteunen groot- en klein MKB bedrijven die investeren in zonnepanelen.

Meer informatie? neem contact op! Of volg ons op social media. 

Projecten

Contactformulier

Wij begrijpen dat het plaatsen van zonnepanelen veel vragen oproept. Daarom kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Hieronder vindt u het contactformulier. U kunt deze invullen en uw vraag sturen.

Ga naar de bovenkant