Zonnepanelen Dordrecht2023-11-02T14:52:06+01:00

Zonnepanelen Dordrecht

Zonnepanelen zijn een goede manier om uw huis te verduurzamen doordat het mogelijk is om zelf energie op te wekken. Hierdoor stoot u minder CO2 uit omdat de  energie uit een schone bron komt.  In Dordrecht zijn er ook steeds meer zonnepanelen op de daken te vinden. Laat uw zonnepanelen plaatsen door een vakkundige zonnepanelenspecialist.

Deno Service is het zonnepanelenbedrijf in Dordrecht en omgeving. Wij kunnen u helpen bij het plaatsen van de zonnepanelen in Dordrecht. Het installeren van de panelen is op verschillende daken mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden wat wij kunnen betekenen voor het plaatsen van  zonnepanelen in Dordrecht.

Voordelen zonnepanelen en vragen op een rijtje

Wordt mijn huis meer waard met zonnepanelen?2021-05-20T12:02:34+02:00

Het plaatsen van zonnepanelen op uw dak heeft vanzelfsprekend gevolgen voor de waarde van uw woning; deze wordt namelijk meer waard. Dit heeft onder andere te maken met het groenere energielabel en de daardoor lagere maand lasten.

Stoot ik minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen?2021-05-20T12:03:09+02:00

U stoot zeker minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen. Zonne energie is namelijk ontzettend schoon! U stoot bijvoorbeeld geen broeikasgassen uit, in tegen stelling tot het gebruik van gas en kolen. Goed om te benoemen is dat zonnepanelen ook op verantwoorde manier worden geproduceerd. Dubbel groen dus!

Kan ik subsidie ontvangen voor zonnepanelen?2021-05-20T12:03:53+02:00

In sommige gemeenten kan u een subsidie ontvangen/aanvragen voor het investeren in zonnepanelen. U ontvangt deze subsidie omdat u bijdraagt aan het duurzaam opwekken van energie. Vraag naar de mogelijkheden bij uw gemeente!

Kan ik geld besparen met zonnepanelen?2021-05-20T12:05:43+02:00

Ja! U kunt geld besparen met zonnepanelen. De zon levert u ‘gratis’ energie. U heeft namelijk binnen enkele jaren al uw investering terug verdient! Dit betekend dat het laten plaatsen van zonnepanelen echt de investering waard is, en u uiteindelijk geld bespaart op uw energierekening.

Zonnepanelen Dordrecht

Een groene toekomst van Dordrecht met behulp van zonnepanelen

Een groene toekomst kan worden gerealiseerd met behulp van zonnepanelen. Doordat er energie wordt opgewekt met de zon hoeven er geen fossiele energiebronnen uitgeput te worden. Hierdoor zijn zonnepanelen voor de lange termijn een goede investering. Ook in Dordrecht is het een goede keuze om zonnepanelen te plaatsen op het dak.

Wat is het voordeel van zonnepanelen in Dordrecht?

Het hebben van zonnepanelen brengt vele voordelen met zich mee. Een hiervan is de besparing op de energierekening. Andere bijkomende voordelen zijn:

-Lange levensduur van 25 jaar;
– Verhoging van de WOZ-waarde;
– Bijdragen aan een beter milieu;
– Een investering met rendement;
-Mogelijkheid om de BTW terug te krijgen.

Wilt u meer weten over wat zonnepanelen kunnen opleveren voor u in Dordrecht? Vraag naar de mogelijkheden.  

Op welke daken kunnen zonnepanelen geplaatst worden?

Het plaatsen van zonnepanelen kan op verschillende daken. Voor ieder dak is er een geschikte oplossing te vinden. Het enige punt wat in het achterhoofd gehouden moet worden voor het plaatsen van zonnepanelen is de kant waar de panelen komen.

Plaats de zonnepanelen aan de kant waar de zon het langst schijnt. Op deze manier haalt u het meeste rendement uit de zonnepanelen. Is er aan beide kanten van uw dak voldoende zonlicht? Overleg dan met de zonnepaneleninstallateur in Dordrecht van welke kant u het meeste rendement kunt halen.

Projecten

Meer informatie opvragen over zonnepanelen Dordrecht

Wilt u meer weten over de zonnepanelen Dordrecht van Deno Service? Neem contact met ons op! Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk. Ook kunnen we eventueel een (telefonische) afspraak maken om uw project te bespreken. Volg ons ten slotte ook op Facebook! Hier worden onze nieuwste projecten gedeeld.

Ga naar de bovenkant