Zonnepanelen Berkel en Rodenrijs2023-11-02T14:56:24+01:00

Zonnepanelen Berkel en Rodenrijs

Zonnepanelen Berkel en Rodenrijs laten plaatsen? Deno Service neemt het gehele proces voor u uit handen. Als particulier heeft u geen omkijken naar de installatie van de zonnepanelen. Van A tot Z regelen we alles voor u. Natuurlijk bespreken we u wensen en gaan we daarna aan de slag! Laat het verduurzamen van uw huis maar aan ons over!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Voordelen en vragen op een rijtje

Wordt mijn huis meer waard met zonnepanelen?2021-05-20T12:02:34+02:00

Het plaatsen van zonnepanelen op uw dak heeft vanzelfsprekend gevolgen voor de waarde van uw woning; deze wordt namelijk meer waard. Dit heeft onder andere te maken met het groenere energielabel en de daardoor lagere maand lasten.

Stoot ik minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen?2021-05-20T12:03:09+02:00

U stoot zeker minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen. Zonne energie is namelijk ontzettend schoon! U stoot bijvoorbeeld geen broeikasgassen uit, in tegen stelling tot het gebruik van gas en kolen. Goed om te benoemen is dat zonnepanelen ook op verantwoorde manier worden geproduceerd. Dubbel groen dus!

Kan ik subsidie ontvangen voor zonnepanelen?2021-05-20T12:03:53+02:00

In sommige gemeenten kan u een subsidie ontvangen/aanvragen voor het investeren in zonnepanelen. U ontvangt deze subsidie omdat u bijdraagt aan het duurzaam opwekken van energie. Vraag naar de mogelijkheden bij uw gemeente!

Kan ik geld besparen met zonnepanelen?2021-05-20T12:05:43+02:00

Ja! U kunt geld besparen met zonnepanelen. De zon levert u ‘gratis’ energie. U heeft namelijk binnen enkele jaren al uw investering terug verdient! Dit betekend dat het laten plaatsen van zonnepanelen echt de investering waard is, en u uiteindelijk geld bespaart op uw energierekening.

Zonnepanelen Berkel en Rodenrijs

Over ons

Dankzij onze kennis en expertise kunnen wij uw zonnepanelen met gemak plaatsen. Onze open en transparante manier van werken zorgt ervoor dat de communicatie altijd vlot verloopt. Wij houden u goed op de hoogte van alle werkzaamheden die plaatsvinden.
Of het nu gaat om grote bedrijfspanden of een woning. Wij staan voor u klaar! Met onze jarenlange ervaring hebben wij al meerdere nieuwbouwprojecten uitgevoerd. Tevens voeren wij ook renovatieprojecten uit. We weten precies hoe we de panelen moeten plaatsen en installeren. Heeft u al zonnepanelen liggen en moeten deze vervangen worden door nieuwe panelen? Deno Service verwijderd ook de oude panelen voor u.

De voordelen van zonnepanelen

Duurzame energie is vandaag de dag een populaire term. Vele huishoudens en bedrijven willen hier dan ook graag een bijdrage aan leveren. Zo helpt Deno Service u graag bij het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand. Hieronder een aantal voordelen van zonnepanelen:

– Geen CO2 uitstoot door de opgewekte stroom via uw zonnepanelen;
– Uw woningwaarde stijgt;
– Na een periode van 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend;
– U komt in aanmerking voor subsidies van de overheid.

Uiteraard zijn er nog meer voordelen. Deze bespreken we graag met u tijdens een (telefonisch) gesprek. Neem contact met ons op en krijg informatie over alle mogelijkheden.

Projecten

Meer informatie opvragen

Heeft u vragen over de installatie van zonnepanelen Berkel en Rodenrijs? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door het onderstaande formulier in te vullen of contact op te nemen via de telefoon. Dit kan via +31 (0) 6 39 45 10 76.

Zakelijk zonnepanelen aanschaffen? Vraag naar de mogelijkheden. Tot snel!

Ga naar de bovenkant