WARMTE SERVICE

WARMTEPOMPEN

DOE EEN OFFERTE AANVRAAG!

Ontdek de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan!

WARMTE SERVICE

WARMTEPOMPEN EN INSTALLATIE

DOE EEN OFFERTE AANVRAAG!

Ontdek de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan!

WARMTEPOMPEN

Steeds meer huishoudens in Nederland besluiten om een warmtepomp aan te schaffen, Deno Service helpt u graag bij het bepalen van uw keuze en de installatie. Warmtepompen kunnen wel 20 jaar mee, daarom is het verstandig u goed te informeren over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en offerte.

Warmtepompen hoe zit dat ook alweer?! Hieronder tref je wat informatie aan van de Consumentbond, waarin het verschil verschillende pompen wordt uitgelegd:

PLAATSING WARMTEPOMP

Een hybride (lucht/water) heeft een binnen- en een buitenunit. De buitenunit kan vaak in de tuin, op een plat dak, aan de achterkant van de woning tegen de gevel of op het balkon geplaatst worden. Hij moet water kunnen afvoeren (condens en smeltwater na een ontdooicyclus).

Geluidsniveau

Let op het geluid van de buitenunit. Dit verschilt per model. Vraag hiernaar bij de installateur of zoek het op in de specificaties. In folders en websites staat vaak het geluidsniveau op een bepaalde afstand.

Op het energielabel van de warmtepomp staat het ‘geluidsvermogen’ van de binnenunit en de buitenunit. Dit is onafhankelijk van de afstand en dus beter geschikt om te vergelijken.

Trillingen

Trillingen zijn nog belangrijker dan het aantal decibel. Daarom mag de buitenunit geen trillingen overbrengen op de woning, het balkon of andere bouwkundige constructies. Dus zorg altijd voor trillingsdemping als je de warmtepomp tegen een gevel plaatst.

Onderhoud warmtepomp

Laat de warmtepomp regelmatig nakijken. Echt onderhoud is meestal niet nodig, maar een check op vervuiling of lekkage van het koudemiddel wel. Volg altijd de voorschriften van de fabrikant. Want als de warmtepomp minder efficiënt draait, maakt hij ook meer geluid.

VLOER- VERWARMING

Voor een all electric warmtepomp die warmte uit de bodem haalt, moet de installateur in de tuin of onder je huis boren. De installatie is dus ingrijpender en heel wat duurder dan een warmtepomp die warmte uit de lucht haalt. Daar staat tegenover dat een bodem-warmtepomp efficiënter, stiller en duurzamer is.

Een zelfstandige all electric warmtepomp werkt het best in combinatie met lage temperatuur verwarming, zoals vloer- en wandverwarming. Voor een hybride warmtepomp heb je niet per se lage temperatuur verwarming nodig.

Wel geldt: hoe lager de aanvoertemperatuur van je radiatoren, hoe zuiniger het systeem werkt. Een goed geïsoleerd huis met voldoende radiatoroppervlak geeft dus altijd het efficiëntste verwarmingssysteem.

CONTACT OPNEMEN

ERVARINGEN

MET DENO SERVICE

ERVARINGEN

MET DENO SERVICE

ONTDEK MEER
OVER ONS

Anita Laarhoven

Wij hebben voor Deno Service gekozen voor het plaatsen van onze zonnepanelen en we zijn enorm tevreden over het resultaat. Ook het plaatsten en het contact vooraf hebben wij als heel prettig ervaren. We raden Deno Service zeker aan!

Rolf Berends

Enorm tevreden over de Zonnepanelen welke Deno Service voor ons heeft geplaatst. Snelle service, goed contact en kundige mensen.

Bianca Nommers

Goed geholpen en begeleid door Deno Service. Ze hebben goed te tijd genomen om te kijken naar de beste mogelijkheden en continue gecontroleerd of dit in lijn was met onze wensen. Erg positief over de dienst die ze hebben geleverd en blij met de zonnepanelen!

Rob Rapoo

Precies zoals we voor ogen hadden. Deno Service heeft echt vakwerk geleverd en goed naar onze wensen geluisterd. Wij Raden Deno Service aan iedereen aan.

OVER

DENO SERVICE

Deno Service is jouw partner in duurzame energie oplossingen. Zonnepanelen, laadpalen en warmtepompen maken onderdeel uit van ons assortiment. Wij adviseren, installeren en verzorgen service en onderhoud voor onze klanten, zowel zakelijk als particulier. Als partner voor Nieuwbouw en Renovatiebouw zijn wij de installatiepartner in het opleveren van grootschalige energieoplossingen. Voor particulieren leveren wij maatwerkoplossingen die een volledige overstap naar duurzame energie makkelijk en betaalbaar maakt.