Zonnepanelen plaatsen op plat dak2023-03-13T10:48:50+01:00

Zonnepanelen plaatsen op plat dak

Zonnepanelen plaatsen op plat dak? Laat Deno Service u helpen! Wij zijn specialist op het gebied van zonnepanelen en staan voor u klaar. Niet alleen als projectmanager, maar ook als adviserende partij. Uiteraard nemen wij graag alle werkzaamheden van A tot Z uit handen. Particulier én zakelijk. Goed om te benoemen is dat wij panelen plaatsen op onder andere een plat dak. Geen probleem! Klik op de onderstaande knop en vraag meer informatie aan.

Voordelen en vragen op een rijtje

Wordt mijn huis meer waard met zonnepanelen?2021-05-20T12:02:34+02:00

Het plaatsen van zonnepanelen op uw dak heeft vanzelfsprekend gevolgen voor de waarde van uw woning; deze wordt namelijk meer waard. Dit heeft onder andere te maken met het groenere energielabel en de daardoor lagere maand lasten.

Stoot ik minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen?2021-05-20T12:03:09+02:00

U stoot zeker minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen. Zonne energie is namelijk ontzettend schoon! U stoot bijvoorbeeld geen broeikasgassen uit, in tegen stelling tot het gebruik van gas en kolen. Goed om te benoemen is dat zonnepanelen ook op verantwoorde manier worden geproduceerd. Dubbel groen dus!

Kan ik subsidie ontvangen voor zonnepanelen?2021-05-20T12:03:53+02:00

In sommige gemeenten kan u een subsidie ontvangen/aanvragen voor het investeren in zonnepanelen. U ontvangt deze subsidie omdat u bijdraagt aan het duurzaam opwekken van energie. Vraag naar de mogelijkheden bij uw gemeente!

Kan ik geld besparen met zonnepanelen?2021-05-20T12:05:43+02:00

Ja! U kunt geld besparen met zonnepanelen. De zon levert u ‘gratis’ energie. U heeft namelijk binnen enkele jaren al uw investering terug verdient! Dit betekend dat het laten plaatsen van zonnepanelen echt de investering waard is, en u uiteindelijk geld bespaart op uw energierekening.

Zonnepanelen Hendrik Ido Ambacht

Over Deno Service

Deno Service is uw partner bij uitstek. Of u nu woont in een nieuwbouw omgeving of niet, zonnepanelen zijn vrijwel voor iedereen interessant! Het is een uiterst duurzame keuze die op den duur zelfs geld kan opleveren. Investeer nu! Vraag u zich af of zonnepanelen plaatsen op plat dak iets is voor uw woning? Vraag ernaar. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Vraag direct meer informatie aan over onze zonnepanelen. Vraag nu uw zonnepanelen aan in de omgeving van Dordrecht, Sliedrecht, Barendrecht en Alblasserdam. Maar uiteraard ook in andere plaatsen komen we graag bij u langs!

Particulier

Uiteraard zijn wij naast zakelijke projecten, ook inzetbaar voor kleine particuliere projecten. U bent bijvoorbeeld bezig met het verduurzamen van uw woning en wilt hier graag advies over. Bel Deno Service! Onze medewerkers adviseren u graag over dit onderwerp en helpt u te beslissen welke keuzes het beste bij uw woon/werk omgeving passen. Het kan soms moeilijk zijn om een knoop door te hakken, juist omdat er zoveel keuzes zijn binnen verduurzaming. Dankzij Deno Service begrijpt u meer van de materie en kunt u een weloverwogen keuze maken waar u lang plezier van zult hebben. Neem contact op. 

Projecten

Contact opnemen

Zoals eerder benoemd kunt u ons direct een vraag stellen door het onderstaande formulier in te vullen. Wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan! Volgt u ons ook al op Facebook? Blijf op de hoogte van de nieuwste projecten van Deno Service. Wij hopen u snel te mogen ondersteunen.

Ga naar de bovenkant