Zonnepanelen laten plaatsen kosten2023-03-13T10:49:30+01:00

Zonnepanelen laten plaatsen kosten

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen & een kosten indicatie aanvragen? Klik op de onderstaande knop en vul uw wensen en gegevens in. Deno Service vertelt u graag meer over de investering in zonnepanelen. Goed om te benoemen is dat u geen omkijken meer heeft naar het plaatsen en installeren. Dit doen wij allemaal voor u! Wij als zonnepanelenspecialist nemen graag het werk uit handen. Wij hopen u snel te mogen spreken. 

Voordelen en vragen op een rijtje

Wordt mijn huis meer waard met zonnepanelen?2021-05-20T12:02:34+02:00

Het plaatsen van zonnepanelen op uw dak heeft vanzelfsprekend gevolgen voor de waarde van uw woning; deze wordt namelijk meer waard. Dit heeft onder andere te maken met het groenere energielabel en de daardoor lagere maand lasten.

Stoot ik minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen?2021-05-20T12:03:09+02:00

U stoot zeker minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen. Zonne energie is namelijk ontzettend schoon! U stoot bijvoorbeeld geen broeikasgassen uit, in tegen stelling tot het gebruik van gas en kolen. Goed om te benoemen is dat zonnepanelen ook op verantwoorde manier worden geproduceerd. Dubbel groen dus!

Kan ik subsidie ontvangen voor zonnepanelen?2021-05-20T12:03:53+02:00

In sommige gemeenten kan u een subsidie ontvangen/aanvragen voor het investeren in zonnepanelen. U ontvangt deze subsidie omdat u bijdraagt aan het duurzaam opwekken van energie. Vraag naar de mogelijkheden bij uw gemeente!

Kan ik geld besparen met zonnepanelen?2021-05-20T12:05:43+02:00

Ja! U kunt geld besparen met zonnepanelen. De zon levert u ‘gratis’ energie. U heeft namelijk binnen enkele jaren al uw investering terug verdient! Dit betekend dat het laten plaatsen van zonnepanelen echt de investering waard is, en u uiteindelijk geld bespaart op uw energierekening.

Zonnepanelen laten plaatsen kosten

Niet alleen voor nieuwbouw

In deze tijd zijn we allemaal bezig met verduurzaming. Vaak worden nieuwbouwhuizen opgeleverd met een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Maar wat als u ook zonnepanelen wilt laten plaatsen op uw bestaande huis? Deno Service neemt deze taak graag op zich. Met jarenlange ervaring weten wij precies welke panelen we moeten gebruiken, hoe we deze moeten plaatsen en uiteraard installeren. U hoeft nergens naar om te kijken. Dát is de service van Deno Service. Wij plaatsen zonnepanelen in Alblasserdam, Rotterdam, en ook in Berkel en Barendrecht! Uiteraard ook in Dordrecht en nog veel meer steden. Vraag naar de mogelijkheden. 

Enkele voordelen van zonnepanelen

Zonnepanelen zijn vandaag de dag erg populair, omdat het een duurzame vorm van energie opwekken is. Maar wat zijn nu eigenlijk nog meer de voordelen?
We zetten deze graag voor u op een rijtje.

 – U bent veel bewuster bezig met het gebruiken van stroom
 – Er is geen sprake van CO2 uitstoot door het gebruik van zonnepanelen
 – Stijging van de waarde van uw huis
 – Na 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terug verdient

Vanzelfsprekend zijn er nog meer voordelen. Deze bespreken we graag met u tijdens een (telefonisch) gesprek!
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten.

Projecten

Contact opnemen met ons

Deno Service staat voor u klaar. De klus is vaak binnen een dag geklaard! Snel en vakkundig. Stel uw vraag via het onderstaande contactformulier. Ook kunt u hier alvast een omschrijving geven van uw project. Inspiratie opdoen? Bekijk eens onze Facebookpagina. Wij hopen u snel te spreken!

Ga naar de bovenkant