Zonnepanelen laten plaatsen kosten2023-04-13T14:44:07+02:00

Zonnepanelen laten plaatsen kosten

Met het plaatsen van zonnepanelen maakt u een bewuste keuze voor groene energie. In het begin is het een investering qua kosten om de zonnepanelen te laten plaatsen. Uiteindelijk is het deze investering dubbel en dwars waard en haal je deze kosten eruit.

Afhankelijk van hoe groot het huishouden is waar de zonnepanelen geplaatst gaan worden kan een indicatie gemaakt worden over de hoeveelheid. Deze kosten worden bepaald aan de hand van de grootte van het huishouden, het huis en het verbruik. 

Voordelen en vragen op een rijtje

Wordt mijn huis meer waard met zonnepanelen?2021-05-20T12:02:34+02:00

Het plaatsen van zonnepanelen op uw dak heeft vanzelfsprekend gevolgen voor de waarde van uw woning; deze wordt namelijk meer waard. Dit heeft onder andere te maken met het groenere energielabel en de daardoor lagere maand lasten.

Stoot ik minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen?2021-05-20T12:03:09+02:00

U stoot zeker minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen. Zonne energie is namelijk ontzettend schoon! U stoot bijvoorbeeld geen broeikasgassen uit, in tegen stelling tot het gebruik van gas en kolen. Goed om te benoemen is dat zonnepanelen ook op verantwoorde manier worden geproduceerd. Dubbel groen dus!

Kan ik subsidie ontvangen voor zonnepanelen?2021-05-20T12:03:53+02:00

In sommige gemeenten kan u een subsidie ontvangen/aanvragen voor het investeren in zonnepanelen. U ontvangt deze subsidie omdat u bijdraagt aan het duurzaam opwekken van energie. Vraag naar de mogelijkheden bij uw gemeente!

Kan ik geld besparen met zonnepanelen?2021-05-20T12:05:43+02:00

Ja! U kunt geld besparen met zonnepanelen. De zon levert u ‘gratis’ energie. U heeft namelijk binnen enkele jaren al uw investering terug verdient! Dit betekend dat het laten plaatsen van zonnepanelen echt de investering waard is, en u uiteindelijk geld bespaart op uw energierekening.

Zonnepanelen laten plaatsen kosten

Hoe worden de kosten bepaald voor het plaatsen van zonnepanelen?

Afhankelijk van hoeveel zonnepanelen er op een dak worden geplaatst zal het kostenplaatje steeds verschillend zijn. Daarnaast maakt het ook uit of de panelen worden geplaatst op een schuin of plat dak. Aan de hand van de volgende punten worden de kosten bepaald:

– Plat of schuin dak
– Soorten zonnepanelen
– Montagekosten
– De hoeveelheid te plaatsen zonnepanelen. 

Om een goede indicatie te krijgen wat betreft de kosten voor plaatsen is het mogelijk om een offerte op te vragen. Dit kan geheel kosteloos en hierdoor weet u ook waar u rekening mee moet houden.

De voordelen van het plaatsen van zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen brengt vele voordelen met zich mee. Een groot voordeel is natuurlijk de besparing op de kosten van de energierekening. Andere voordelen voor het plaatsen van zonnepanelen zijn als volgt:

 – Stijging van de waarde van uw huis;
 – Er is geen sprake van CO2 uitstoot door het gebruik van zonnepanelen;
 – Erg lange levensduur van minimaal 25 jaar;
 – Na zes tot acht jaar heeft u de investering in de panelen terug verdient. 

Naast deze voordelen zijn er nog een aantal voordelen afhankelijk van de situatie. Deze voordelen bespreken we graag met u persoonlijk tijdens een advies gesprek.  

Projecten

Meer informatie over de kosten voor het plaatsen van zonnepanelen?

Wanneer u meer informatie wilt hebben over de kosten voor het plaatsen van zonnepanelen kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden door wat betreft zonnepanelen. Voor een indicatie wat betreft de kosten voor het installeren van zonnepanelen kunt u vrijblijvend een offerte opvragen.

Deno Service is een zonnepaneleninstallatiebedrijf gevestigd in Ridderkerk. Wij installeren zonnepanelen in de omgeving van Ridderkerk. Informeer naar de mogelijkheden.

Ga naar de bovenkant