Plaatsen zonnepanelen2023-03-13T09:14:23+01:00

Plaatsen zonnepanelen

Bent u op zoek naar plaatsen zonnepanelen? Deze manier om uw bedrijf of woning te verduurzamen wordt steeds populairder. Bij Deno Service begeleiden we u graag door alle mogelijkheden en nemen we alle zorgen uit handen. Wilt u meer informatie of contact met ons opnemen? Dat kan via de knop hieronder. Weet dat u al uw vragen vrijblijvend bij ons kunt stellen.

Voordelen en vragen op een rijtje

Wordt mijn huis meer waard met zonnepanelen?2021-05-20T12:02:34+02:00

Het plaatsen van zonnepanelen op uw dak heeft vanzelfsprekend gevolgen voor de waarde van uw woning; deze wordt namelijk meer waard. Dit heeft onder andere te maken met het groenere energielabel en de daardoor lagere maand lasten.

Stoot ik minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen?2021-05-20T12:03:09+02:00

U stoot zeker minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen. Zonne energie is namelijk ontzettend schoon! U stoot bijvoorbeeld geen broeikasgassen uit, in tegen stelling tot het gebruik van gas en kolen. Goed om te benoemen is dat zonnepanelen ook op verantwoorde manier worden geproduceerd. Dubbel groen dus!

Kan ik subsidie ontvangen voor zonnepanelen?2021-05-20T12:03:53+02:00

In sommige gemeenten kan u een subsidie ontvangen/aanvragen voor het investeren in zonnepanelen. U ontvangt deze subsidie omdat u bijdraagt aan het duurzaam opwekken van energie. Vraag naar de mogelijkheden bij uw gemeente!

Kan ik geld besparen met zonnepanelen?2021-05-20T12:05:43+02:00

Ja! U kunt geld besparen met zonnepanelen. De zon levert u ‘gratis’ energie. U heeft namelijk binnen enkele jaren al uw investering terug verdient! Dit betekend dat het laten plaatsen van zonnepanelen echt de investering waard is, en u uiteindelijk geld bespaart op uw energierekening.

Zonnepanelen Bergschenhoek

De mogelijkheden

De mogelijkheden voor het plaatsen zonnepanelen zijn eindeloos. U kunt ervoor kiezen om de panelen op uw dak te laten plaatsen, maar wanneer u een groot stuk grond bezit, is het ook mogelijk om hier de panelen te laten monteren. Bij Deno Service komen we graag bij u langs om uw wensen door te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Ook wanneer u nog niet helemaal zeker bent over zonnepanelen, nemen onze medewerkers graag contact met u op om u te voorzien van meer informatie. Volgt u ons al op Facebook? Hier vindt u alle projecten en andere kijkjes achter de schermen. Dan krijgt u echt een goed beeld van de werkwijze bij Deno Service.

Plaatsen zonnepanelen

Bij Deno Service vinden we service enorm belangrijk. Wanneer u ervoor kiest om uw nieuwe zonnepanelen door ons te laten plaatsen, zorgen we dat u volledig ontzorgt wordt. Ook hier zijn weer vele mogelijkheden. We proberen ook om het plaatsen van de zonnepanelen snel en zonder problemen te laten verlopen. In de meeste gevallen zijn de zonnepanelen binnen een dag al geplaatst zonder dat u hier overlast van ondervindt.

Projecten

Gratis offerte

Bent u enthousiast geworden over het plaatsen zonnepanelen? Dat horen we graag. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina. Benieuwd naar onze vorige projecten in de regio? Daar kunt u meer over lezen.

Ga naar de bovenkant