FAQ items aan het laden...
Duurzaam ondernemen bedrijven2022-11-24T15:07:50+01:00

Duurzaam ondernemen bedrijven

Duurzaam ondernemen bedrijven is niet meer weg te denken binnen de Mkb-branche. Maar ook bij de grote bedrijven in Nederland speelt het een grote rol. Maar hoe doe je dit goed als organisatie? Duurzaam ondernemen kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van zonnepanelen. Deno Service vertelt hier u graag meer over.

Voordelen en vragen op een rijtje
Wordt mijn huis meer waard met zonnepanelen?2021-05-20T12:02:34+02:00

Het plaatsen van zonnepanelen op uw dak heeft vanzelfsprekend gevolgen voor de waarde van uw woning; deze wordt namelijk meer waard. Dit heeft onder andere te maken met het groenere energielabel en de daardoor lagere maand lasten.

Stoot ik minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen?2021-05-20T12:03:09+02:00

U stoot zeker minder CO2 uit door het gebruik van zonnepanelen. Zonne energie is namelijk ontzettend schoon! U stoot bijvoorbeeld geen broeikasgassen uit, in tegen stelling tot het gebruik van gas en kolen. Goed om te benoemen is dat zonnepanelen ook op verantwoorde manier worden geproduceerd. Dubbel groen dus!

Kan ik subsidie ontvangen voor zonnepanelen?2021-05-20T12:03:53+02:00

In sommige gemeenten kan u een subsidie ontvangen/aanvragen voor het investeren in zonnepanelen. U ontvangt deze subsidie omdat u bijdraagt aan het duurzaam opwekken van energie. Vraag naar de mogelijkheden bij uw gemeente!

Kan ik geld besparen met zonnepanelen?2021-05-20T12:05:43+02:00

Ja! U kunt geld besparen met zonnepanelen. De zon levert u ‘gratis’ energie. U heeft namelijk binnen enkele jaren al uw investering terug verdient! Dit betekend dat het laten plaatsen van zonnepanelen echt de investering waard is, en u uiteindelijk geld bespaart op uw energierekening.

Duurzaam ondernemen bedrijven

Investeren in zonnepanelen

Zoals u waarschijnlijk weet draagt u met het gebruik van zonnepanelen bij aan een duurzame maatschappij. Waarom? Dit komt door de reductie van CO-2 uitstoot. Goed om te weten is dat u uw investering in de meeste gevallen binnen 7 tot 10 jaar terug hebt verdiend. Het rendement ligt hoog. Dit komt bijvoorbeeld ook door het aantal zonuren in Nederland. Dit zijn er voldoende! Zelfs als het bewolkt is. Wilt u meer informatie over de inzet van zonnepanelen? Neem contact op met Deno Service. Samen kijken we naar een passende oplossing op maat. In ons portfolio ziet u wie u is voorgegaan.

Particuliere markt

Naast de zakelijke markt, voorzien wij ook graag particulieren in hun behoeften aan zonnepanelen. Of dit nu voor een nieuwbouwproject of bestaand huis is, dat is voor Deno Service geen probleem! Denk aan het plaatsen van volledige zonnepanelen installaties op-dak & plat-dak. Vraag nu een offerte aan.

Projecten

Contact opnemen duurzaam ondernemen bedrijven

Deno Service begrijpt dat een investering in zonnepanelen niet zo maar besloten is. Laat ons u adviseren! Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij zijn maar al te graag uw partner op het gebied van zonne-installaties. Vergeet ons niet te volgen op Facebook. Zo blijft u op de hoogte van onze projecten. Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Ga naar de bovenkant